tribedo tribedo

Palvelukoordinaattori OP Osuuskunnalle Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Osuuskunnalle Helsinkiin

Palvelukoordinaattoria

Tässä tehtävässä päiväsi koostuvat erilaisten haastavien tilanteiden ratkaisemisesta, selvityksestä ja viestinnästä aina prosessien parantamiseen ja Coorin päivittäisjohtamisen tukitehtäviin. Lisäksi tulet pitämään yhteyttä eri pankkeihin ja liiketoimintoihin.

Tehtävässä pääset myös osallistumaan OP:n laskutusosoitteiden selvitysprojektiin. Projekti toteutetaan Postin kanssa, ja yhtenä tehtävänäsi onkin toimia yhteyshenkilön roolissa Postin suuntaan.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulla olevan erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä ennakoiva ote omaan työhön. Arvostamme myös muutosvalmiutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja pitkäjänteisesti. Postin palveluiden tuntemus, prosessi- ja projektityötaidot sekä ymmärrys OP Ryhmän liiketoiminnasta ja asiakkuuksista katsotaan eduksi, samoin kuin englannin kielen taito.

Tulet työskentelemään OP Osuuskunnan Tukipalvelut- tiimissä OP:n Vallilan toimipisteessä Helsingissä. Emme kuitenkaan odota sinun saapuvan toimistolle joka päivä, vaan tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Määräaikainen, kokoaikainen (37,5 h/vko) työsopimus solmitaan Tribedo Oy:n kanssa 31.3.2023 saakka. Työt alkavat 1.4.2022.

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, laita hakemus tulemaan alla olevan linkin kautta. Viimeinen hakupäivä tehtävään on 13.3.2022.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta elina.malinen@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palvelukoordinaattori OP Osuuskunnalle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: 1.4.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.3.2023
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.02.2022
Haku päättyy: 13.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki