tribedo tribedo

Palvelutuotannon valmentaja Helsinkiin

Opset tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla eri liiketoimintojen käyttöön laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluita. Toimimme 8 paikkakunnalla Suomessa ja Opsetin noin 1200 toimistopalveluiden ammattilaista työskentelevät mm. puhelinpalvelu-, digitointi-, hallinto- ja talouspalvelutehtävissä sekä henkilöstövuokrauspalveluissa. Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Haemme Helsinkiin Back Office – tehtävissä työskentelevien tiimien valmentajaa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä valmennat aktiivisesti arjessa, toimit esimiesten oikeana kätenä ja tuet henkilöiden kehittymistä kohti laadukasta ja tuloksellista palvelutuotantoa. Sinulla on kokemusta ja näyttöä menestyksekkäistä valmennusmenetelmistä. Olet tuloshakuinen ja haluat omalla työlläsi varmistaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisen.

Edellytämme yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta sekä hyviä valmentamisen valmiuksia. Sinulla on positiivista asennetta, ja osaat huomioida moninaisen henkilöstön tarpeet ja mukautua niihin onnistuneesti.

Tiedät, miten tukea henkilöstöä muutoksessa. Innostut onnistumisista ja kykenet valjastamaan oman osaamisesi muiden tueksi. Tunnistat talentit ja motivoit ihmisiä kehittämään osaamistaan. Kannustat löytämään parhaat käytännöt kaikkien hyödynnettäväksi. Palvelutuotantoprosessien tuntemus on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän muuttuvan työyhteisön valmentajana sekä mahdollisuuden ammattitaidon kehittämiseen. Onnistumisessasi sinua tukevat yhtiön tukitoiminnot sekä osaava ja innostunut Opsetin esimiestiimi.

Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 20.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikoordinaattori Tia Lahtinen arkisin klo 12-14 p 040 6820733, tai sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palvelutuotannon valmentaja Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 07.02.2019
Haku päättyy: 20.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki