tribedo tribedo

Palvelutuotannon vuoro- ja voimavarasuunnittelun asiantuntija Helsinkiin

Onko sinulla kokemusta työvuorosuunnittelusta ja sen kehittämisestä? Haetko uusia haasteita resursoinnin suunnittelun parista?

Haemme Opsetin Helsingin toimipisteeseen

palvelutuotannon vuoro- ja voimavarasuunnittelun asiantuntijaa

kehittämään ja uudistamaan suunnittelun toimintamalleja ja vastaamaan siitä, että palvelutuotantomme on optimaalisesti ja oikea-aikaisesti resursoitu.

Tuet työlläsi liiketoiminta-alueesi taloudellista tuottavuutta luomalla ja kehittämällä vuorosuunnittelun toimintamalleja. Vastaat resurssisuunnittelusta, työvuoroluetteloiden laatimisesta ja päivittäisten muutosten hallinnasta palvelutuotannon tarpeiden mukaisesti.

Työskentelet Opsetin HR-yksikössä yhdessä resurssisuunnittelijoiden ja liiketoiminta-assistenttien kanssa ja raportoit työssäsi tiimin palveluesimiehelle. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä niin palvelutuotannon esimiesten, toimihenkilöiden kuin liiketoimintajohdonkin kanssa. Onnistut tehtävässäsi, kun sinulla on aito innostus ja halu ymmärtää palvelutuotantomme prosesseja.

Tiimisi työtehtäviin kuuluu monia esimiestemme onnistumista tukevia hallinnollisia palveluita alkaen työvälineiden hankinnasta palkkailmoitusten käsittelyyn.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja osaamista vuoro- ja voimavarasuunnittelusta sekä prosessien kehitystehtävistä. Työskentelytapasi on tarkka, ennakoiva ja analyyttinen. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, olet parhaimmillasi saadessasi vastuuta ja tuottaessasi muille mahdollisuuden onnistua omassa tehtävässään. Vuorovaikutus- ja työyhteistyötaitosi ovat erinomaiset.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, osaavan ja innostuneen työyhteisön, viihtyisät työtilat Pitäjänmäen toimistolla sekä työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 1.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mia Ypyä (puh. 040 630 0599) ma 21.10. klo 12.00-12.30, to 24.10. klo 8.00-8.30 ja ke 30.10. klo 14.00-14.30

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Palvelutuotannon vuoro- ja voimavarasuunnittelun asiantuntija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 18.10.2019
Haku päättyy: 01.11.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki