tribedo tribedo

Pankkiliiketoiminnan tukitehtäviä Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella

Oletko innostunut finanssialan monipuolisista työtehtävistä? Etsimme nyt hyvällä asenteella varustettuja henkilöitä kokoaikaisiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Helsinkiin, Kuopioon ja Tampereelle.

Työnkuva

Tässä työtehtävässä pääset mukaan tuottamaan finanssialan monipuolisia tukipalveluita ja projekteja. Eri mittaiset ja nopeaa reagointia vaativat projektimme liittyvät pankkiliiketoiminnan tukitehtäviin kuten esimerkiksi tuntemistietojen ja asiakastietojen päivityksiin. Projektista riippuen kontaktoimme asiakkaitamme puhelimitse. Tehtävänimikkeesi tulee olemaan projektitoimihenkilö ja tulet sijoittumaan Tribedon Joustavat tukipalvelut ja projektit -tiimiin.

Näillä eväillä menestyt tehtävässä:

  • tavoitteellinen työote
  • hyvät IT-taidot
  • kyky oppia nopeasti uutta
  • asiakaspalveluhenkisyys
  • erinomaiset työyhteisötaidot

Tule siis mukaan tuottamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta!

Mitä Tribedo tarjoaa sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin finanssialan työtehtävässä, jossa sinulla on loistava mahdollisuus kehittyä pankkialan monipuoliseksi ammattilaiseksi. Tribedossa henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja näin ollen pääsetkin hyödyntämään kattavia henkilöstöetujamme kuten laajaa Mehiläisen työterveyspalvelua, Pohjola Vakuutuksen vapaa-ajan tapaturmavakuutusta, Eazybreak-lounasetua ja ePassi Flex -hyvinvointietua.

Työt alkavat huhti-toukokuussa 2022. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen. Mikäli etsit ensi kesäksi kesätyötä, neuvottelemme myös mielellämme lyhyemmästä sopimuksesta.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta ja me herätimme kiinnostuksesi

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 27.3.2022. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.

Heräsikö kysymyksiä?  Voit kysyä lisätietoja tehtävästä Teresa Taruvuorelta sähköpostitse teresa.taruvuori@op.fi.

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Pankkiliiketoiminnan tukitehtäviä Helsingissä, Kuopiossa ja Tampereella
Sijainti: Helsinki, Kuopio, Tampere
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: Huhti-toukokuussa 2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 25.02.2022
Haku päättyy: 13.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki