tribedo tribedo

Perintäneuvoja OP Vähittäisasiakkaat Oyj:lle Helsinkiin

Haemme nyt OP Vähittäisasiakkaat Oyj:lle Perintä- ja luotonvalvontapalveluihin Helsingin Vallilaan perintäneuvojaa perinnän taustatehtäviin.

Tulet työskentelemään Perinnän tukitiimin tehtävissä itsenäisesti, huolellisesti ja tarkasti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi pitää sisällään esim. suoritusten kirjaamista perinnässä oleville lainoille. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja odotamme, että olet työotteeltasi ratkaisukeskeinen, itseohjautuva ja huolellinen. Työssä onnistuminen edellyttää rutiininsietokykyä ja numerotarkkuutta. Työkokemus pankkitoiminnasta tai kaupallinen koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Perehdytämme sinut kattavasti tähän tehtävään.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään kesäkuun 2022 aikana. Työsuhde solmitaan määräaikaisena 31.12.2022 asti. Työ on kokoaikainen 37,5 h/vko ja tehtävän luonteen vuoksi työskentelemme toimistolla. Työaika on liukuva, joka sijoittuu arkipäiviin klo 7–18 välille. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.6.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: paivi.2.toivonen@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Perintäneuvoja OP Vähittäisasiakkaat Oyj:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki Oyj
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.05.2022
Haku päättyy: 12.06.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki