tribedo tribedo

Perintäneuvottelija Helsinkiin

Haemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Helsinkiin

 

Perintäneuvottelijaa

 

Tehtävät

Tulet hoitamaan erilaisia velkajärjestelytehtäviä, kuten tietojen kirjaamista eri sovelluksiin ja muita taustatehtäviä.

 

Odotamme

Aikaisempaa kokemusta OP Ryhmästä, esimerkiksi työt keskitetyssä palvelutuotannossa antavat hyvän pohjan työssä menestymiseen. Eduksi on aiempi kokemus Osuvasta, luottokaupoista ja vakuussovelluksesta. Odotamme tarkkaa ja huolellista työotetta, olet oma-aloitteinen ja aktiivinen työntekijä ja uskallat viedä päätöksiä eteenpäin itsenäisesti.

 

Lisäksi odotamme

– Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

– Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

 

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

 

 

Tarjoamme sinulle

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Pääset kehittymään työn kautta perintäneuvottelijan erilaisiin tehtäviin.

 

Hakuaikaa on jatkettu. Haethan tehtävää viimeistään 15.1.2018 ja liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Perintäneuvottelija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Tammikuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.5.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 03.01.2018
Haku päättyy: 15.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki