tribedo tribedo

PowerBI-osaaja OP Ryhmälle

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP Ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.  Etsimme vuoden 2023 loppuun kestävään projektiin PowerBI-taitoista henkilöä raportointitehtäviin OP Ryhmälle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian mukaan ja tehtävä ei ole paikkasidonnainen - tarjoamme mahdollisuuden täyteen etätyöhön mistä tahansa Suomen rajojen sisäpuolelta! Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työroolin huippuammattilaisista koostuvassa tiimissä, josta löytyy tukea työlle ja missä projekteja edistetään hyvällä energialla yhteen hiileen puhaltaen. Työtehtävä sisältää PowerBI:n itsenäiskäytön tukiroolissa toimimisen, jossa vastataan saapuviin tiketteihin, luodaan PowerBI:n työtiloja sekä gateway-yhteyksiä. Tehtävässä pääsee tekemään myös raportoinnin kehitystä sekä tarjotaan mahdollisuus päästä mukaan erilaisiin raportoinnin projekteihin. Tiimiin toivomme löytävämme henkilön, kenellä on halua sekä kehittää osaamistaan että jakaa osaamistaan tiimissä. Itsenäinen työote, kyky aikatauluttaa omaa työtään sekä priorisointikyky ovat avainsanoja työssä menestymiseen. Järjestelmällisyys, laajojen kokonaisuuksien hallinta sekä hyvät yhteistyötaidot ovat myös toivottuja ominaisuuksia uudelta tiimiläiseltä. Hyvien PowerBI-taitojen lisäksi toivomme kykyä omaksua uusien järjestelmien käyttöä sekä taitoa käyttää useita erilaisia järjestelmiä rinnakkain. Työssä tarvitset suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Haluamme kuulla juuri sinusta pian, joten haethan ilmoituksen ohessa olevan hakulinkin kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä jaana.puhakka-tanke@op.fi. Työsuhde valitun henkilön kanssa solmitaan Tribedon kanssa. Tarjoamme työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja, kuten kattavan työterveyshuollon, hyvinvointiedun liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä lounasedun. Valitulle henkilölle teetetään huumausainetesti sekä tarkastetaan luottotiedot.
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen määräaikainen työsuhde
 

Ota yhteyttä:

Sijainti: Gebhardinaukio 1
Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset. Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa. Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-, IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa. Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: PowerBI-osaaja OP Ryhmälle
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 16.01.2023
Haku päättyy: 29.01.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki