tribedo tribedo

Product Specialist Helsinkiin

Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme OP:n Henkilöasiakkaat -heimon Asiakastiedot-tiimiin Helsinkiin kokoaikaista

Product Specialistia

Vastuullasi on tukea OP:n sisäisiin järjestelmiin, kuten OP Oppaaseen ja Osuvaan liittyvissä kysymyksissä sisäisiä sidosryhmiä. Tehtävässä olet mukana ratkaisemassa järjestelmin liittyviä palvelupyyntöjä yhdessä keskeisten sidosryhmien kanssa. Osallistut tiimin kanssa järjestelmien kehittämiseen ja tarvittaessa myös testaamiseen. Viestit myös uudistuksista sisäisissä kanavissamme.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan finanssitoimialan digimurrokseen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja omaa osaamistasi. Pääset työskentelemään loistavien ja osaavien työkavereiden kanssa, jotka paitsi tekevät töitä ahkerasti, myös muistavat pitää hauskaa.

Toivomme, että sinulta löytyy tuntemusta Osuuspankkien asiakkuuksista ja myynnin prosesseista sekä työkaluista. Katsomme myös käytännön kokemuksen pankin tai operaatioiden liiketoiminnasta sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä eduksesi. Työotteeltasi olet asiakaslähtöinen sekä oma-aloitteinen ja nautit muiden auttamisesta. Toivomme sinulta myös erinomaisia viestinnällisiä taitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä paineensietokykyä.

Työt alkavat mahdollisimman pian, mielellään 4.1.2021. Työ sijoittuu Helsingin Vallilaan, mutta nykyisessä tilanteessa teemme paljon töitä etänä. Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen 37,5h/vko työsopimus solmitaan Opsetin kanssa. Tarjoamme sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen saapuvaksi alla olevan linkin kautta viimeistään 3.1.2021. Lähetäthän hakemuksesi jo mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa Opsetin palveluesimies Elina Malinen, ark klo 9-15 puh. 0406578078 elina.malinen@op.fi

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Product Specialist Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: 4.1.2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.12.2020
Haku päättyy: 03.01.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki