tribedo tribedo

Product Specialist Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta. Haemme nyt OP Palveluille PK-Yritysrahoitus heimoon

Product Specialistia Helsinkiin

Tulet työskentelemään ketterässä ”happi” tiimissämme. Tiimi tarjoaa tukea, tietoa ja ohjeistuksia yritysrahoituksen parissa työskenteleville sisäisille asiakkaille. Töitä tiimissä tehdään positiivisella otteella, hyvällä tekemisen meiningillä huumoria unohtamatta.

Tehtävänäsi on toimia yritysrahoituksen tuoteasiantuntijana ja varmistaa mahdollisimman häiriötön palvelu. Työtehtävät pitävät sisällään tuotealueen häiriöiden ja palvelupyyntöjen analysointia ja ratkaisua. Korjaavien toimien tunnistamista ja tavoitteiden eteenpäin viemistä ratkaisemalla mahdolliset virhetilanteet nopeasti tiimin kanssa. Huolehdit mm. tuotealueen tuote- ja järjestelmätuesta, ohjeistuksesta ja opastuksesta OP:n sisäisille asiakkaille. Lisäksi vastaat myös tuote- ja järjestelmätiedon saatavuudesta sisäisissä kanavissamme, sekä viestit ja opastat häiriö- ja poikkeustilanteista.

Työssäsi menestymisen ja viihtymisen kannalta on oleellista, että osaat organisoida ja priorisoida työtehtäviä sekä omaat erittäin hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot.

Tässä tehtävässä täytyy kyetä itsenäisesti hallitsemaan tehtäväkokonaisuuksia, sekä ottaa rohkeasti vastuuta. Tuntemus PK-yritysrahoituksesta ja yritysrahoitusprosessista ja OP Kundista on tehtävässä menestymisen kannalta melkeinpä välttämättömyys.

IT-gurua emme hae, mutta kokemus järjestelmäkehityksestä ja määrittelytyöstä olisi myös eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, kehitysmyönteisen tiimin tuen sekä näköalapaikan finanssialan tukiorganisaatioon. Opset tarjoaa sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja se solmitaan Opsetin kanssa. Työaika sijoittuu joustavasti ja työssä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 15.8.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat joustavasti, mutta tavoite olisi syyskuun 2021 aikana.

Mikäli kaipaat lisätietoa, niin palvelupäällikkö Elina Malinen on tavoitettavissa osoitteessa: opset.rekrytointi@op.fi tai arkisin klo 9-12 numerosta 0406578078.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Product Specialist Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Palvelut Oy
Työ alkaa: Syyskuussa 2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.07.2021
Haku päättyy: 15.08.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki