tribedo tribedo

Product Specialist Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen & teknologiat -organisaatioon, Markets IT -heimoon Helsinkiin

Product Specialista

Tässä tehtävässä työpöydällesi kuuluu muun muassa OP Ryhmän käyttöoikeudellisten järjestelmien, levyresurssien ja ryhmäsähköpostilaatikoiden erilaiset kartoitustehtävät kuten häiriötilanteiden ja palvelupyyntöjen analysointi ja ratkaisu sekä korjaavien toimien tunnistaminen. Tämän lisäksi toimit tuotealueen tuote- ja järjestelmätukena käyttäjille. Vastaat myös tuote- ja järjestelmätiedon saatavuudesta sekä tiedon ajantasaisuudesta sekä tunnistat ja analysoit toimihenkilöidemme järjestelmäkäytön kehitystarpeet.

Pääset osallistumaan myös Markets IT -tiimin muihin tehtäviin, kuten järjestelmien ja eri liittymien tekniseen valvontaan, tukitehtäviin ja ylläpitotöihin. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua säännöllinen yhteydenpito eri järjestelmä- ja palvelutoimittajiin sekä Markets-spesifien sovellusten asennuksia ja käyttöoikeuksien hallintaa. Arkeesi kuuluu myös eri järjestelmien käyttöönotosta viestiminen ja materiaalien tuottaminen sidosryhmille.

Toivomme sinun olevan IT-orientoitunut, loogisella päättelykyvyllä varustettu tekijä. Myös paineensietokyky ja täsmällisyys ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Lisäksi etunasi on yleinen ymmärrys pankkiliiketoiminnasta. Menestyt tässä tehtävässä, jos ymmärrät käyttövaltuushallinnan päälle ja Active Directoryn perusosaaminen on hallussa.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan, kokoaikaisen työsuhteen. Työsopimus kirjoitetaan Tribedo Oy:n kanssa. Työaikasi sijoittuvat arkipäiville klo 8-16 väliselle ajalle. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, lähityöhön on mahdollista yhdistää etätyötä sopimuksen mukaan.

Jos hakemus herätti kiinnostuksesi, hae tehtävää alla olevan linkin kautta heti. Haku on auki 11.3.2022 saakka, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa palvelupäällikkömme Elina Malinen. Tavoitat Elinan sähköpostitse osoitteesta elina.malinen@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Product Specialist Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.02.2022
Haku päättyy: 11.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki