tribedo tribedo

Projektiassistentti Helsinkiin

Haemme reipasta ja ahkeraa projektiassistenttia määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP-Palveluille Helsinkiin.

Tehtävät

Projektiassistenttina toimit projektien tukena monipuolisissa työtehtävissä, jotka voivat pitää sisällään esim. toimitilojen ylläpidosta huolehtimista, raportointia ja projektipäälliköiden avustamista erilaisissa juoksevissa asioissa.

Odotamme

Odotamme sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.

Lisäksi odotamme:

– ulospäinsuuntautuneisuutta ja oma-aloitteisuutta
– aktiivista ja joustavaa työotetta
– järjestelmällisyyttä sekä tarkkuutta ja huolellisuutta
– soveltuvia opintoja (esim. tradenomi, liiketalous)

Lisäksi eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Palvelut Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.04.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.08.2017
Haku päättyy: 31.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki