tribedo tribedo

Projektiassistentti Helsinkiin

Haemme reipasta ja ahkeraa projektiassistenttia määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP-Palveluille Helsinkiin.

 

Tehtävät

Projektiassistenttina toimit projektien tukena monipuolisissa työtehtävissä, jotka voivat pitää sisällään esim. erilaisten palavereiden aikataulutusta ja järjestämistä, dokumenttien tallennusta, raportointia ja projektipäälliköiden avustamista erilaisissa juoksevissa asioissa.

Odotamme

Odotamme sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä, olet tottunut nopeaan reagointiin ja sinulla pysyy langat käsissä tilanteesta riippumatta. Haluat varmistaa, että omalla panoksella autat projekteja ja hankkeita menestymään.

Lisäksi odotamme:

– ulospäinsuuntautuneisuutta ja oma-aloitteisuutta

– aktiivista ja joustavaa työotetta

– järjestelmällisyyttä sekä tarkkuutta ja huolellisuutta

– soveltuvia opintoja (esim. tradenomi, liiketalous)

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Teemme kanssasi määräaikaisen työsopimuksen 30.4.2018 saakka, toivomme että pääset aloittamaan mahdollisimman pian. Opsetilla sinua odottavat mielenkiintoiset tehtävät ja iloiset työkaverit, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.11.

Huomioithan, että hakuaikaa on jatkettu rekrytoinnin aikana. Tehtävä on lisäksi muuttunut kokoaikaiseksi osa-aikaisen sijaan.

Tiedot

Haku päättyy:                      12.11.2017

Työ alkaa:                              mahdollisimman pian

Työsuhde:                             määräaikainen, 30.4.2018 saakka

Työaika:                                kokoaikainen, 37,5 h/vko

Toimeksiantaja:                  OP-Palvelut Oy

Työpaikan sijainti:             Vallila, Helsinki


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Palvelut Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 16.10.2017
Haku päättyy: 12.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki