tribedo tribedo

Projektiassistentti Helsinkiin

Haemme reipasta ja ahkeraa projektiassistenttia määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP-Palveluille Helsinkiin.

Tehtävät

Projektiassistenttina toimit projektien tukena monipuolisissa työtehtävissä, jotka voivat pitää sisällään esim. kokousjärjestelyjä, raportointia, selvittelytehtäviä ja projektipäälliköiden avustamista erilaisissa juoksevissa asioissa.

Odotamme

Odotamme sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Sinulla on aiempaa kokemusta assistentti- tai projektitöistä ja ymmärrät oman panoksesi tärkeyden hankkeen menestykseen. Sinulla on aktiivinen ja joustava työote, sosiaalisena henkilönä lähestyt rohkeasti erilaisia sidosryhmiä ja järjestelmällisyys on toinen nimesi. Teet työsi tarkasti ja huolellisesti, jaksat huolehtia myös pienemmistä yksityiskohdista. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Lisäksi toivomme soveltuvia opintoja.

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä edellytetään erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme sinulle

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisen työn mielenkiintoisten projektien parissa.

Käy katsomassa mitä vuokratyöntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0

Hakua on jatkettu, hae tehtävää viimeistään 5.1. ja liitä mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti Helsinkiin
Sijainti: Vallila, Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 saakka.
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.12.2017
Haku päättyy: 05.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki