tribedo tribedo

Projektiassistentti Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Palveluille Kehittäminen ja teknologia -yksikköön Helsingin Vallilaan kokenutta projektiassistenttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Tässä tehtävässä pääset mukaan monipuolisiin työtehtäviin. Tulet työskentelemään johtoryhmän, Competence leadien, Heimojohtajien sekä Product Ownereiden tukena. Toimit HR sekä vuokratyövoiman hallinnan asioissa. Työtehtävät pitävät sisällään viestintää ja dokumentointia sekä tilaisuuksien ja erilaisten tapaamisten järjestelyitä. Talouden ja resurssoinin seuranta / raportointi johtoryhmälle kuuluu työtehtäviin.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä organisointitaitoja, ja asioiden priorisointia. Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, sekä suomeksi että englanniksi. Innostusta ja kehittävää työotetta. Jaksat huolehtia myös pienemmistä yksityiskohdista, teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Projektipäällikön työkokemuksesta on etua. Aikaisempi työkokemus assistentin tehtävistä välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, kehittävän työyhteisön sekä näköalapaikan alati kehittyvässä yrityksessä. Opset tarjoaa työsuhde-etuina mm. lounasedun, ePassin, kattavan työterveyshuollon, sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Työ alkaa heti sopivan henkilön tehtävään löydyttyä, toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen 37,5 h/vko työsuhde solmitaan Opsetin kanssa.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta 21.7.2019 mennessä. Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Kaipaatko lisätietoa? Laita viestiä osoitteeseen opset.rekrytointi@op.fi, niin vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut Oy
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.06.2019
Haku päättyy: 21.07.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki