tribedo tribedo

Projektiassistentti Helsinkiin

Haemme palveluhenkistä tiimityöskentelijää projektiassistentin tehtäviin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Ryhmän Palveluhallintakeskukseen Helsinkiin.

Tehtävät

Projektiassistenttina avustat tulevan Palveluhallintakeskuksen koulutusmateriaalien luomisessa sekä muissa selvitystä vaativissa tehtävissä. Projektiassistentti tulee myös tekemään rutiininomaisia tarkistustehtäviä. Tehtävässä tulet työskentelemään erilaisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme

Hakijalta odotamme erinomaisia ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä, oma-aloitteista ja joustavaa työotetta. Lisäksi odotamme:

  • järjestelmällisyyttä ja näppäryyttä
  • hyvää paineensietokykyä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • soveltuvia opintoja

Huom! Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Lisätietoja:                                   opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektiassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut
Työ alkaa: Heti
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Elokuun loppuun asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5h/vko
Haku alkoi: 28.06.2017
Haku päättyy: 30.06.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki