tribedo tribedo

Projektikoordinaattori Helsinkiin

Oletko kartuttanut osaamista projektitehtävistä? Onko sinulla kokemusta erilaisista projektinhallinnan työkaluista ja menetelmistä? Pystytkö pitämään monia lankoja käsissä yhtä aikaa?

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OPn Kehittäminen ja Teknologiat toimintoalueella on yli 900 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajaa. Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OPn palvelukanavat on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä.

Haemme nyt Projektikoordinaattoria OP Palveluille Helsingin Vallilaan. Työllistyt Opsetin kautta aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen 30.06.2019 asti, työsuhde todennäköisesti jatkuu myös tuon jälkeen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Tulet työskentelemään projektipäällikön tukena ja monipuoliset tehtävät pitävät sisällään mm. viestintää, dokumentointia, projektin aikatauluriippuvuuksien seurantaa, resursointisuunnittelua sekä kustannusseurantaa.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Olet

Kartuttanut kokemusta projektikoordinaattorin tai projektisuunnittelijan roolissa toimimisesta tai vastaavista tehtävistä

Kartuttanut kokemusta projektihallinnan työkaluista ja menetelmistä

Kartuttanut hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi

Vahvoilla mikäli jaksat huolehtia myös pienemmistä yksityiskohdista, teet työsi tarkasti ja huolellisesti

Saavuttanut vahvat fasilitointi ja esiintymistaidot

Oppinut käyttämään erinomaisesti erilaisia Office ohjelmia

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä Krista Merikanto p. 040 585 7960 antaa sinulle mielellään lisätietoja 26.9. klo 9-11 ja 1.10 klo 14-15. Lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai sähköpostitse OPSET.Agile@op.fi mahdollisimman pian ja viimeistään 5.10.-18.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektikoordinaattori Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Kehittäminen ja Teknologiat
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.6.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 24.09.2018
Haku päättyy: 05.10.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki