tribedo tribedo

Projektikoordinaattori OP Hankintapalveluille

Haemme yhteistyökykyistä Projektikoordinaattoria määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Hankintapalveluille Helsinkiin.

Tehtävät

Tehtävässä vastaat vuokratyövoiman tilaamisesta, tilaajien proaktiivisesta tukemisesta ja vuokratyövoiman käytön raportoinnista ja ennusteiden kokoamisesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien ja vuokratyövoiman toimittajien kanssa. Tehtävänäsi on toteuttaa läpinäkyvää ja pitkäjänteistä vuokratyövoiman hallintaa hyödyntäen aiempaa osaamistasi.  Sinulla on mahdollisuus kehittyä vuokratyövoiman hankintaan ja markkinatuntemuksen kasvattamiseen vuokratyövoiman hankinnan ja hallinnan keskittyessä.

Olet vuokratyövoiman tilaajien ensisijainen tuki. Toteutat valitun vuokratyövoiman onboarding ja offboarding –vaiheet. Käytät ostotilausjärjestelmää ja hallitset vuokratyövoiman tilausprosessin. Mahdollistat läpinäkyvyyden vuokratyövoiman käyttöön ja ennusteisiin, millä tuet sidosryhmien vuokratyövoiman kustannusten vuosisuunnittelua.

Tunnistatko itsesi?

Tehtävässä menestymiseen tarvitset asiakaspalvelukykyä, joustavuutta, nopeaa reagointia ja numerotarkkuutta. Sinulla on yhteistyö- ja kehityslähtöinen toimintatapa ja huolehdit siitä, että sovitut toimenpiteet toteutetaan. Eduksi on vuokratyövoimamarkkinoiden tuntemus. Ennen kaikkea etsimme oikealla asenteella varustettua hakijaa, joka on valmis kasvamaan asiantuntijaksi.

Odotamme

Hakijalta odotamme yhteistyötaitoa, tarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta. Odotamme myös joustavaa työotetta ja reipasta asennetta. Lisäksi:

– neuvottelutaitoa
– kykyä koota ja analysoida raportteja
– kyky omaksua uusien järjestelmien käyttö nopeasti (SAP Ariba-osaaminen eduksi)
– tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai AMK tutkintoa (kaupallinen)
– sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
– kokemusta esim. projekti-, osto- tai henkilöstöhallinnon tehtävistä

Ympärillesi ja tueksesi saat asiantuntevan tiimin ja loistavat puitteet työskentelylle Vallilassa.

HUOM! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta viimeistään 31.7.2017, muista liittää mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektikoordinaattori OP Hankintapalveluille
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Hankintapalvelut
Työ alkaa: Syyskuussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 05.07.2017
Haku päättyy: 31.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki