tribedo tribedo

Projektipäällikkö OP Labille Helsinkiin

Finanssialan muuttuessa kiihtyvällä vauhdilla OP Lab on yksi kiinnostavimmista paikoista olla töissä. Saat mahdollisuuden kokeilla uusia asioita, joilla todella on merkitystä. Haemme OP Labille Helsinkiin

Projektipäällikköä.

OP Lab on OP Ryhmän uusien liiketoimintojen kehitysyksikkö. Kaiken keskiössä on parempi asiakaskokemus ja uudet digitaaliset palvelut. Parannamme asiakkaidemme elämää tutkimalla mahdollisuuksia, mitä liikkuminen, sähköinen kaupankäynti, pankkitoiminta, vakuutustoiminta, varallisuudenhoito, uusi työ ja hyvinvointi mahdollistavat tulevaisuudessa.

Työllistyt Opsetin kautta vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ja työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Tehtävät

-Osallistut OP Labin innovaatiotoimintaan ja innovaatioiden läpivientiin ideasta tuotantoon

– Työskentelet tiiviisti OPn asiantuntijayksiköiden kanssa; riskienhallinta, tietoturva, tietosuoja, asiakkaiden tunnistamisen ja rahanpesun torjunta

– Olet mukana palvelukuvausten ja muiden dokumenttien työstämisessä

– Osallistut pilottiasiakkaiden palveluprosessiin; asiakkaiden löytäminen, kokemustiedon kerääminen ja jatkokehityksen suunnittelu

– Vastaat ensimmäisen vaiheen tuotannosta; skaalaus, ylläpito ja tuen suunnittelu

– Olet mukana palveluiden luovuttamisessa tuotantoyksiköille

Toivomme

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, tekninen tai juridinen, tärkeintä että sinulla on jo jonkin verran kokemusta ja soveltuvia näyttöjä. Sinulla on innostavaa oppimiskykyä ja intohimoa rakentaa ja luoda jotakin uutta. Olet kehittämishenkinen, rohkea yhteen hiileen puhaltaja, joka omalla panoksellasi rakennat entistä parempaa projektia.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi osoitteeseen krista.merikanto@op.fi tai alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 14.3.2018. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Krista Merikanto p. 040 585 7960 pe 2.3. klo 14-15 ja pe 9.3. klo 14-15. Sähköpostitse opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektipäällikkö OP Labille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Uudet liiketoiminnot
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.02.2018
Haku päättyy: 14.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki