tribedo tribedo

Projektipäällikkö OP Yrityspankille

Haemme määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP Yrityspankille Helsinkiin

Projektipäällikköä

Tehtävästä

Liiketoimintalähtöisenä projektipäällikkönä tulet vastaamaan OP Kiinteistökeskuksen kehitysprojektien läpiviennistä ja uudistamisesta. Kiinteä osa työtäsi ovat muun muassa myynnin johtamisen sekä liiketoimintaprosessien kehittämisen pilotit. Lisäksi olet mukana uusien käytäntöjen toimeenpanoissa.

Projektipäällikkönä olet mukana erilaisissa työryhmissä ja vastuullasi on useiden kehityskohteiden ja projektien toteuttaminen ja aikataulutus.

Tunnistatko itsesi?

Etsimme kehittämisestä innostuvaa, liiketoimintalähtöisesti ajattelevaa projektipäällikköä. Sinulla on aikaisempaa kokemusta vaativista projektinhallintatehtävistä ja kyky pitää langat käsissä isonkin muutosprosessin aikana. Pystyt myös viemään samanaikaisesti useampaa projektia eteenpäin, huolehtien aikataulujen noudattamisesta. Kommunikoit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa ja sinulle on luontevaa luoda yhteistyöverkostoja.  Erityisesti odotamme projektipäälliköltämme suoraviivaista ajattelutapaa ja rohkeutta toimia muutostilanteissa herättäen samalla luottamusta muissa. Työkielenä käytämme suomea.

Toivomme sinulta lisäksi
– Soveltuvaa koulutusta
– Innostusta digitaalisuuteen
– Erinomaista paineensietokykyä
– Hyviä dokumentointitaitoja

Huom. Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat tammikuun alussa 2018 ja kestävät vuoden 2018 loppuun saakka.

Työtä tehdään erinomaisissa puitteissa Vallilassa OPn tiloissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää viimeistään 30.11.2017. Liitä hakemukseen mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektipäällikkö OP Yrityspankille
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oy
Työ alkaa: 02.01.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.11.2017
Haku päättyy: 30.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki