tribedo tribedo

Projektitoimihenkilö Helsinkiin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt Helsingin toimipisteeseemme osa-aikaista

Projektitoimihenkilöä

Työtehtävät tulevat koostumaan OP Ryhmältä saamistamme erilaisista projekteista.

Projektit ovat kestoltaan erimittaisia ja vaativat taitoja oppia nopeasti uusia asioita. Projektit voivat liittyä mm. korkomuutoksiin, rahatapahtumiin tai tuntemistietojen päivityksiin. Tämän lisäksi tekeminen sisältää myös muita Back Office -tehtäviä. Osa työtehtävistä sisältää myös puhelimitse tehtävää työtä. Tehtävässä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita sekä volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteita.

Toivomme työotteesi olevan tavoitteellinen ja sinulta löytyy erinomaiset tiimityöskentelytaidot sekä nautit rutiininomaisista työtehtävistä. Olet myös näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa, sillä tehtävissä käytetään useampia eri järjestelmiä.

Meillä viihdyt ja pärjäät, kun olet aidosti kiinnostunut finanssialasta. Aikaisempi kokemus Back Office -tehtävistä sekä pankki- ja vakuutusalan tunteminen on plussaa mutta ei pakollista.

Tehtävässä on mahdollisuus etätyöhön mutta työtehtävien tarpeen vaatiessa tulisi pystyä työskentelemään myös toimistolla.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa ja määräaikainen työsuhde solmitaan 2-5 kuukauden mittaiseksi. Viikkotyöaika on 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voivat vaihdella 20h ja 37,5h välillä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3. mennessä.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä Lauraan laura.maunula@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektitoimihenkilö Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan huhtikuussa
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 2-5 kk
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 16.03.2021
Haku päättyy: 31.03.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki