tribedo tribedo

Projektitoimihenkilö OP Päijät-Hämeeseen

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä.

Haemme OP Päijät-Hämeeseen projektitoimihenkilöä.

Työtehtäviin kuuluu erilaiset arkistonnin tehtävät; kuten arkiston esikäsittelyä, järjestelyä, pakkaamista yms. Tehtävässä pääset tutustumaan finanssimaailmaan arkistoinnin näkökulmasta.

Menestyt tehtävässä, jos omaat positiivisen asenteen työtä kohtaan. Teet työsi huolellisesti sekä tehokkaasti, olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, ja pidät rutiininomaista työtehtävistä.

Tehtävässä liikutaan eri toimipisteiden välillä, joten oman auton käyttö tässä tehtävässä on välttämätön.

Työsuhde on kokoaikainen, määräaikainen ja projektiluontoinen, projektin arvioitu kesto on noin 3 kk.

Työt alkavat heti oikean tekijän löydyttyä, viimeistään syyskuussa 2021. Tehtävään perehdytetään.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.7.2021. Käsittelemme hakemuksia, ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä opset.rekrytointi@op.fi, tai arkisin klo 9-13 palvelupäällikkö Elina Maliselta puh: 0406578078

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektitoimihenkilö OP Päijät-Hämeeseen
Sijainti: Päijät-Häme
Toimeksiantaja: OP Päijät-Häme
Työ alkaa: Heti oikean tekijän löydyttyä, viimeistään syyskuussa 2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 3 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 23.06.2021
Haku päättyy: 11.07.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki