tribedo tribedo

Projektitoimihenkilöitä finanssialan tukipalveluihin Helsinkiin ja Kuopioon

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme Helsinkiin ja Kuopioon

Projektitoimihenkilöitä

Joustavat tukipalvelut ja projektit -tiimissä pääset mukaan tuottamaan finanssialan monipuolisia tukipalveluita ja projekteja. Projektimme liittyvät pankkiliiketoiminnan tukitehtäviin kuten esim. tuntemistietojen ja asiakastietojen päivityksiin ohjeistusten mukaisesti. Projektit ovat erimittaisia ja vaativat nopeaa reagointia, sekä kykyä sisäistää uusia asioita. Kontaktoimme asiakkaita puhelimitse.

Tehtävissä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita sekä volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteita. Toivomme, että sinulla on tavoitteellinen työote ja että pidät rutiininomaisista työtehtävistä.

Tulet menestymään tässä tehtävässä hyvillä IT-taidoilla, sillä tehtävissä käytetään useampia eri järjestelmiä. Olemme itseohjautuva tiimi, joten arvostamme erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Tule siis mukaan tuottamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa ammattitaitoiseen työyhteisöömme, jossa arvostetaan asennetta ja intoa oppia uutta!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin finanssialan työtehtävissä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä pankkialan ammattilaiseksi. Lisäksi saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut kuten laajan työterveyspalvelun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lounasedun ja hyvinvointiedun. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen.

Kiinnostuitko? Loistavaa! Seuraavaksi haluaisimme kuulla, miksi juuri sinä olisit paras valinta tähän tehtävään. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2022.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä?  Voit kysyä lisätietoja tehtävästä tulevalta esihenkilöltäsi Teresa Taruvuorelta numerosta 050 351 5810 ja sähköpostitse teresa.taruvuori@op.fi

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektitoimihenkilöitä finanssialan tukipalveluihin Helsinkiin ja Kuopioon
Sijainti: Helsinki, Kuopio
Toimeksiantaja: Tribedo Oy
Työ alkaa: 1.3.2022 ja 1.4.2022
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 12.01.2022
Haku päättyy: 25.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki