tribedo tribedo

Projektitoimihenkilöitä Tampereelle

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme osa-aikaisiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

Projektitoimihenkilöitä

Pääasiallinen työsi on asiakaskontaktointia puhelimitse, jonka lisäksi työ sisältää erilaisia kumppanilta tulevia projektiluontoisia työtehtäviä.

Projektit ovat erimittaisia ja vaatii nopeaa reagointia ja kykyä sisäistää uusia asioita. Projektit voivat liittyä mm. korkomuutoksiin, rahatapahtumiin tai vaikka tuntemistietojen päivityksiin.

Tehtävissä noudatetaan yhteisesti sovittuja toimintamalleja ja ohjeita sekä volyymi-, laatu-, ja tulostavoitteita. Toivomme työotteesi olevan tavoitteellinen ja sinulta löytyy erinomaiset tiimityöskentelytaidot, jonka lisäksi nautit rutiininomaisista työtehtävistä.

Tehtävissä käytetään useampia eri järjestelmiä, joten olet näppärä erilaisten ohjelmien ja sovellusten kanssa. Työ on lähtökohtaisesti etätyötä, mutta sinun tulee pystyä työskennellä työtehtävien tarpeen vaatiessa toimistolla.

Työ alkaa 5.7.2021 ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Viikkotyöaika on 20h/vko+lisätyö. Olethan myös valmis tarvittaessa työskentelemään 37,5h/vko.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6.2021 mennessä.

Kaipaatko lisätietoja? Ota yhteyttä Lauraan laura.maunula@op.fi

Tehtävään valituilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektitoimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: 5.7.2021
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20h + lisätyö
Haku alkoi: 02.06.2021
Haku päättyy: 17.06.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki