tribedo tribedo

Projektityöntekijä OP Osuuskunnan Toimitilapalveluille

Etsimme kiinteistöverotarkastuksiin OP Osuuskunnan Toimitilapalveluille projektityöntekijää määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen huhtikuun 2024 loppuun saakka. Jos tunnistat olevasi huolellisesta ja itsenäisestä työstä pitävä numerotarkka henkilö, tässä voisi olla paikka erittäin mielenkiintoisessa projektissa juuri sinulle!

Tehtävänäsi on käydä läpi kiinteistöjen arvokirjoja ja tarkastaa ja verrata niiden tietoja kiinteistöveropäätöksiin sekä eri tietokannoissa oleviin arvoihin. Pääset tutkimaan ja tekemään erilaisia selvitystöitä päästäksesi lukujen taakse. Osaat organisoida omaa työtäsi sekä omaat hyvän kyvyn sinulle annettujen tehtävien priorisointiin. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja ymmärrät oman roolisi osana tässä merkityksellisessä projektissa.

Huolellisen ja tarkan työotteen lisäksi tehtävässä tarvitset hyviä viestinnällisiä taitoja. Selvityksiä tehdessäsi olet yhteydessä eri sidosryhmiin oikeiden tietojen saamiseksi ja tuotat talouden kanssa yhteistyössä kirjalliset perusteet ja perustelut mahdollisille arvojen muutoksille. Olet yhteistyökykyinen ja toimit sujuvasti erilaisissa vuorovaikutustilanteissa sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvä ruotsin kielen taito on eduksi.  

Tehtävässä menestymisessä tukee aikaisempi kokemus kiinteistösihteerin tai talousassistentin töistä. Työssä auttaa myös hyvä ymmärrys talouden perusteista. Tarvittavat tietotekniset taidot tehtävässä antaa Microsoft Officen ohjelmien hyvä osaaminen – päivittäisessä työssäsi tarvitset niin Wordia, Exceliä kuin Sharepointiakin.

Itsenäinen rooli ei tarkoita yksinäistä työskentelyä, sillä pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa töitä tehdään tavoitteita kohti tosissaan, mutta ei totisesti. Tiimissä vallitsee hyvä ja rempseä tekemisen meininki, ja jokaista tuetaan omassa roolissaan menestymisessä. Tiimi työskentelee hybridi-mallilla kokoontuen kerran tai pari viikossa toimistolle työskentelemään yhdessä. Tiimiä löytyy niin Jyväskylästä kuin Helsingistäkin, joten voit työskennellä kummalla paikkakunnalla tahansa.

Toivomme, että saamme sinut mukaan projektiin heti lokakuun aikana! Jätä siis hakemuksesi meille oheisen linkin kautta jo tänään, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde on kokoaikainen määräaikainen työsuhde huhtikuun 2024 loppuun saakka ja se solmitaan Tribedon kanssa. Me Tribedolla tarjoamme henkilöstöllemme työhyvinvointia tukevat etuudet pitäen sisällään mm. Mehiläisen kattavan työterveyden heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen sekä ePassin lounasetuuden.

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä Tribedon henkilöstökonsulttiin Jaanan sähköpostitse jaana.puhakka-tanke@op.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen määräaikainen työsuhde

Ota yhteyttä:

Sijainti: Gebhardinaukio 1
Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektityöntekijä OP Osuuskunnan Toimitilapalveluille
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20230918
Haku päättyy: 01.10.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki