tribedo tribedo

Projektityöntekijä OP-Palveluille Helsinkiin

Haemme osaavaa projektityöntekijää määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen OP-Palveluille Helsingin Vallilaan.

Tehtävät

Tehtävässä olet tärkeä osa hankekokonaisuutta ja kykenet auttamaan projektipäälliköitä erilaisissa avustavissa tehtävissä. Työtehtävät sisältävät mm. tietojen käsittelyä ja yhdistämistä excel-raporttien välillä, koosteraporttien luomista ja analysointia sekä OP-ryhmän henkilöstön kontaktointia. Lisäksi tehtäviin kuuluu päivitysten läpimenojen seuraamista ja edistymisraporttien luomista. Projektityöntekijän monipuoliset avustavat työtehtävät vaihtelevat osin myös henkilön halusta oppia uutta sekä projektien ja hankkeen työtilanteesta.

Odotamme

Hakijalta odotamme tarkkuutta ja kykyä työstää rutiininomaisia tehtäviä, MS Officen perustaitoa sekä uskallusta kontaktoida henkilöitä erilaisissa tilanteissa.

Lisäksi odotamme:

  • aktiivista työotetta
  • tehtävään soveltuvia opintoja (kaupallinen)
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa
  • joustavuutta
  • yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Aikaisempi kokemus toimistotyöskentelystä katsotaan eduksi.
Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä useamman eri projektin parissa. Ympärillesi ja tueksesi saat asiantuntevan tiimin ja loistavat puitteet työskentelylle Vallilassa. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden oppia paljon projektityöstä sekä mahdollisuuden päästä mukaan hankkeeseen, jossa kehitetään OP Ryhmän henkilöstölle uusia työvälineitä.

HUOM! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus linkin kautta viimeistään 20.8.2017. Muista liittää mukaan palkkatoiveesi ja CV:si.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektityöntekijä OP-Palveluille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Palvelut
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 23.12.2017
Työaika: Osa-aikainen
  30-37,5h/vko
Haku alkoi: 01.08.2017
Haku päättyy: 20.08.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki