tribedo tribedo

Projektityöntekijöitä Kuopioon

Palveluiden voimakkaasti laajentuessa haemme OP Ryhmäpalveluiden Pankkitoiminnan palveluille Kuopioon, määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Projektityöntekijöitä (20 paikkaa)

Tehtävät

Työtehtävät ovat Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut –yksikön taustatyötehtäviä ja pitävät pääasiassa sisällään luottoasiakirjojen selvitys- ja tarkastustehtäviä sekä arkistointiin ja postitukseen liittyviä tehtäviä. Työ toteutetaan n. kuuden kuukauden projektiluontoisena työnä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville ja päiväaikaan.

 Odotamme sinulta
– Aktiivista ja innostunutta työotetta
– Kykyä oppia nopeasti uusia asioita
– Tarkkuutta ja huolellisuutta
– Tavoitteellista työskentelyä
– Kiireen- ja paineensietokykyä
– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta
– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä hyvän perehdytyksen työtehtävään. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 18.3.2018. Hakuaikaa on jatkettu huhtikuussa aloittavan ryhmän osalta. Helmikuun aloitusryhmään hakevia kehoitamme hakemaan tammikuun aikana. Haethan tehtävää kuitenkin pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse: elina.malinen@op.fi tai opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Projektityöntekijöitä Kuopioon
Sijainti: Kuopio
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 26.2.2018 tai 3.4.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 25.8.2018 saakka tai 3.4. aloittavilla 30.9.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 16.01.2018
Haku päättyy: 25.02.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki