tribedo tribedo

Rahoitusassistentteja Helsinkiin

Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Rahoitusassistentteja.

Tehtävät

Rahoitusassistenttina tulet työskentelemään joko postivuorossa ja tai sopimuksen rahoituksessa:

Postivuorossa tehtäviisi kuuluvat postinhaku ja -käsittely ja erilaiset rahoitusprosessia tukevat taustatyöt kuten tasauslaskujen tarkistus, saldotodistusten linkittäminen sekä sähköpostin käsittely ja erilaiset täsmäytykset.

Sopimuksen rahoituksessa tarkistat ja syötät osamaksusopimuksia sekä täsmäät rahoitettuja sopimuksia.

Tunnistatko itsesi?

Sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi tehokkaasti sekä huolellisesti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta myös soveltuvaa koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa.

Hae tehtävään alla olevan linkin kautta viimeistään 17.12.2017!


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusassistentteja Helsinkiin
Sijainti: Vallila, Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2018 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.11.2017
Haku päättyy: 17.12.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki