tribedo tribedo

Rahoitusassistentteja OP Yrityspankille Helsinkiin

Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen

Rahoitusassistentteja (2 henkilöä)

 

Tehtävät

Avoimista tehtävistä toinen sijoittuu myyntirahoituksen puolelle ja toinen osamaksurahoituksen puolelle. Työtehtävät sisältävät mm. osamaksusopimuksien tarkistusta ja syöttöä sekä rahoitettujen sopimusten täsmäytystä.

Odotamme

Sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi tehokkaasti sekä huolellisesti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta myös soveltuvaa koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, 31.12.2018 asti kestävään, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa.

Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusassistentteja OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.02.2018
Haku päättyy: 04.03.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki