tribedo tribedo

Rahoitusassistentteja OP Yrityspankille Helsinkiin

Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin Rahoitusassistentteja määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Osamaksurahoituksen asiakaspalvelussa avoinna oleva rahoitusassistentin tehtävä sijoittuu ryhmään, jossa hoidetaan autorahoituksen asiakaspalvelua sekä rahoitussopimuksiin liittyviä tehtäviä.  Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostilla ja puhelimella.

Sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi tehokkaasti, sekä huolellisesti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimitaidot. Kaupallinen koulutus luo hyvän pohjan tässä tehtävässä onnistumiseen. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5 h/vko) määräaikaisesti. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja määräaikaisuus kestää 30.9.2019 asti. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 7.1.2019. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusassistentteja OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.12.2018
Haku päättyy: 07.01.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki