tribedo tribedo

Rahoitusassistentteja OP Yrityspankille Helsinkiin

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme OP Yrityspankille rahoitusassistentteja kuluttajarahoitustiimiin Helsinkiin. Kuluttajarahoitustiimin asiakaspalvelussa hoidetaan myyntirahoituksen ja osamaksurahoituksen asiakaspalvelua sekä rahoitussopimuksiin liittyviä mielenkiintoisia tehtäviä. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostitse ja puhelimella. Haemme sekä koko- aikaisia (37,5h/vko) että osa- aikaisia (22,5h/vko) tekijöitä.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa. Työllistyt Opset Oy:n kautta joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa viimeistään 15.1.2020 ja päättyy 30.4.2020.

Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta. 

Innostuitko tehtävästä? 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, kuitenkin viimeistään 31.12.2019. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa: 30.12.2019 klo 09-10 Lea Fabritius tel. 040 645 3294


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusassistentteja OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, viimeistään 15.1.2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 15.1.2020-30.4.2020
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.12.2019
Haku päättyy: 31.12.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki