tribedo tribedo

Rahoitusassistentteja OP:lle Helsinkiin

Haemme OP Yrityspankille rahoitusassistentteja kuluttajarahoitustiimiin Helsinkiin. Kuluttajarahoitustiimin asiakaspalvelussa hoidetaan myyntirahoituksen ja osamaksurahoituksen asiakaspalvelua sekä rahoitussopimuksiin liittyviä mielenkiintoisia tehtäviä. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostitse ja puhelimella.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa. Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa viimeistään 15.4.2019 ja päättyy 31.12.2019.

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusassistentteja OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Op Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: 15.4.2019
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.03.2019
Haku päättyy: 31.03.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki