tribedo tribedo

Rahoitusassistentti Helsinkiin

Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin Rahoitusassistenttia määräaikaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävät

Myyjäliikeyhteistyön kuluttaja-asiakkaiden asiakaspalvelussa avoinna oleva tehtävä sijoittuu ryhmään, jossa hoidetaan myyntirahoituksen asiakaspalvelua sekä rahoitussopimuksiin liittyviä tehtäviä. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista sekä asiakkaiden palvelua sähköpostilla ja puhelimella.

Odotamme

Sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi tehokkaasti sekä huolellisesti. Sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, eduksi katsomme kokemuksen rahoitusalalta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta myös soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.

Tarjoamme

Tulet työllistymään Opset Oy:n kautta määräaikaiseen, 31.12.2018 asti kestävään, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2018. Saat tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Vallilassa.

Kiinnostuitko? Hae alla olevan linkin kautta heti, kuitenkin viimeistään 1.7.2018. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusassistentti Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: Elokuussa 2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2018 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 25.06.2018
Haku päättyy: 01.07.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki