tribedo tribedo

Rahoitusneuvoja Back Office -tehtäviin Helsinkiin

Haemme OP Asiakaspalvelut Oy:n Pankkitoiminnan palveluiden Henkilöasiakkaiden rahoituspalvelut -yksikköön määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen, Helsinkiin rahoitusneuvojaa Back Office -tehtäviin

Toimihenkilön työtehtäviin kuuluvat OPn henkilöasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun erilaiset ja itsenäisesti suoritettavat päivittäiset Back Office -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Millainen osaaja istuu joukkoomme?

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja joustava. Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitosi ovat vahvuuksiasi. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta rahoituksesta ja pankkitoiminnasta. Jos jokin soveltuvuuksista puuttuu niin ei hätää, myös oikealla asenteella ja halulla oppia on merkitystä!

Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pian!

Opsetissa työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvoja Back Office -tehtäviin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Palvelut
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.12.2019
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 28.01.2019
Haku päättyy: 10.02.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki