tribedo tribedo

Rahoitusneuvottelija Helsinkiin

Haemme OP Pankkitoiminnan palveluille kuluttajarahoituksen tiimiin Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen rahoitusneuvottelijaa.

Tehtävät

Työtehtävät pitävät sisällään luottopäätösten tekemistä ja prosessin hoitamista Osuuspankeille ja myyjäliikkeille sekä kortteihin ja vakuudettomaan kuluttajarahoitukseen liittyen. Rahoitusneuvottelija tekee luottopäätöksiä luotto- ja riskienhallintaohjeiden mukaisesti ja hoitaa luottopäätöspalvelua tehokkaasti laatukriteereitä noudattaen.

Odotamme

Odotamme hakijalta osaamista puhelinpalvelutyöstä ja asiakaspalvelutehtävistä. Hakijalta odotetaan myös rahoitusalan tuntemusta, hyvää korttien ja vakuudettomien kuluttajarahoitustuotteiden tuntemista sekä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja. Hakemamme henkilö on palveluhenkinen eikä kaihda rutiineja ja suoriutuu erinomaisesti myös kiireessä.

 

Lisäksi odotamme:

– palveluhenkisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä

– hyviä viestintätaitoja

– oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta

– tarkkuutta, huolellisuutta ja paineensietokykyä

– soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi

– englannin ja erityisesti ruotsin kielen taitoa

Aiempi kokemus OP:n järjestelmistä (esim. Osuva ja Luottokauppa), puhelinasiakaspalvelusta ja työskentelystä rahoitusalalla katsotaan eduksi.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvottelija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Puoli vuotta
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 06.09.2017
Haku päättyy: 17.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki