tribedo tribedo

Rahoitusneuvoja OP Yrityspankille Helsinkiin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme OP Yrityspankille asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin rahoitusneuvojaa

Asiakaspalvelukeskuksessa hoidetaan rahoitussopimuksiin liittyviä moninaisia tehtäviä sekä palvellaan asiakkaita monikanavaisesti. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostitse ja puhelimella. Haemme henkilöä kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen. Työajat sijoittuvat klo 7.30-18.

Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti, sekä tehokkaasti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja tehtävässä auttaa aiempi kokemus pankin tehtävistä. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Helsingissä. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja.

Työllistyt Tribedo Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2022 saakka. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.11.2021. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kysyttävää? Lisätietoa voit kysyä elina.malinen@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvoja OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki Oyj
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 02.11.2021
Haku päättyy: 14.11.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki