tribedo tribedo

Rahoitusneuvojia OP Yrityspankille Helsinkiin

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen henkilöstökumppani ja tukee OP:n toimintoja tarjoamalla henkilöstöpalveluratkaisuja sekä monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. 

Etsimme nyt OP Yrityspankin asiakaspalvelukeskukseen kahta Rahoitusneuvojaa  

 Asiakaspalvelukeskuksessa hoidetaan rahoitussopimuksiin liittyviä moninaisia tehtäviä sekä palvellaan asiakkaita monikanavaisesti. Työtehtävät sisältävät mm. rahoitussopimusten tarkistusta ja rahoittamista, sekä asiakkaiden palvelua sähköpostitse ja puhelimella. Työtehtävä on kokoaikainen (37,5h/vk) ja työajat sijoittuvat välille klo 7.30-18. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa.

 Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti ja tehokkaasti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta ja tehtävässä auttaa aiempi kokemus pankin tehtävistä. Pystyt työskentelemään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielentaito katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulle henkilölle teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Helsingissä. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja.

 Työllistyt OP:lle vuokratyöntekijänä Tribedon kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) 4- 8kk määräaikaiseen työsuhteeseen (etsimme tekijöitä kahteen eri mittaiseen määräaikaisuuteen). Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pian!

 Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.1.2022 mennessä. Huomioithan, että hakuaikaa on jatkettu.  Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvojia OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Yrityspankki
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: Elo-syyskuun loppu 2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.12.2021
Haku päättyy: 12.01.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki