tribedo tribedo

Rahoitusneuvojia yritysasiakkaiden pankkipalveluihin Tampereelle

Haemme nyt OP Asiakaspalveluiden Pankkitoiminnan palveluiden Yritysasiakkaiden pankkipalvelut -yksikköön

Rahoitusneuvojia Tampereelle

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu OPn yritysasiakkaiden luotto- ja vakuuspalvelun itsenäisesti suoritettavat päivittäiset back office -tehtävät sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti.

Tehtävä sisältää pääasiassa OPn yritysasiakkaiden lainojen vakuussovelluksen hälytyslistojen hoitoa. Listalle saapuu erilaisia hälytyksiä esimerkiksi puuttuvista tai vanhentuvista asiakirjoista. Asiakirjoja pyydetään tilanteen mukaan suoraan asiakkailta, pankilta tai vakuutusyhtiöltä. Tämän lisäksi hälytyslistalle saattaa tulla hälytyksiä myös esimerkiksi takauksien vanhentumisesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Kokemus pankkityöstä katsotaan eduksi. Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita.

Odotamme

– Kykyä oppia nopeasti uusia asioita

– Tarkkuutta ja huolellisuutta

– Rutiininsietokykyä

– Oma-aloitteisuutta

– Ryhmätyöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– Joustavaa työotetta

– Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 3.9.2018. Toimi kuitenkin pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuajalla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvojia yritysasiakkaiden pankkipalveluihin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 10.9.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 31.8.2019
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko, mahdollisuus lisätyöhön
Haku alkoi: 20.08.2018
Haku päättyy: 03.09.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki