tribedo tribedo

Rahoitusneuvottelija OP Yrityspankille Helsinkiin

OP Yrityspankki on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa kattavia palveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt OP Yrityspankin Myyjäliikeyhteistyön asiakaspalvelutiimiin Helsinkiin kokoaikaista

Rahoitusneuvottelijaa 

Työt alkavat sopimuksen mukaan lokakuussa, ja tarjoamme täydet työtunnit 37,5 t/vko. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2024 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8–17 välille. Työpisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa. Osaamisen kasvaessa myös hybridityö on mahdollista.

Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse kuin verkkoviestien kautta kuluttajarahoituksen parissa. Hoidat asiakaskohtaamisiin liittyvät muutokset ja kirjaukset järjestelmiin toimintamallien mukaisesti. Lisäksi opastat asiakkaita sopimuksiin liittyvissä asioissa kuten eräpäivämuutoksissa, maksuajan antamisessa tai loppuvelkatiedon antamisessa. Osaamisen kehittyessä on mahdollista opetella muitakin tiimin töitä liittyen eri rahoitusmuotoihin.

Jos nautit työstä asiakkaiden parissa ja haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta yhdessä tiimisi kanssa, niin tämä tehtävä voi olla juuri sinulle!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän finanssialalla, sekä modernit työvälineet ja toimitilat. Panostamme työyhteisössämme valmennukseen, jatkuvaan oppimiseen, sekä itseohjautuvuuteen. Perehdytämme sinut kattavasti tehtävään. Meillä on käytössä joustava työaika, sekä Tribedon kattavat henkilöstöedut.

Toivomme sinulta kiinnostusta asiakaspalvelutehtäviä kohtaan, hyviä vuorovaikutustaitoja, näppärää IT-osaamista sekä halua oppia uusia asioita. Kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn. Sinulla voi olla esim. kaupallinen koulutustausta. Työtä tehdään suomen kielellä, mutta arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen osaamista.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi 30.9.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja pyrimme löytämään sopivan osaajan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tribedon rekrytoija Tanja: tanja.koskenkorva@op.fi.

 

Huomioithan, että tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulta tullaan tarkistamaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetestaus.
 

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-, IT-, talouspalvelu-, toimistotyö sekä asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rahoitusneuvottelija OP Yrityspankille Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20230914
Haku päättyy: 30.09.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki