tribedo tribedo

Raportointiasiantuntija Opsetille

Etsimme raportointiasiantuntijaa tuottamaan sekä kehittämään Opsetin sisäistä raportointia, sekä OP:n eri liiketoiminnoille tehtäviä raportointiratkaisuja. Tehtävässäsi toimit Opsetin liiketoimintojen tukena löytäen parhaat tavat tuottaa raportointia ja analyyseja liiketoimintojen sekä palvelutuotannon tarpeisiin.

Arkesi rullaa paljolti erilaisten raportointiratkaisujen ja -järjestelmien, kuten Excelin, Accessin ja Tableaun parissa. Huolehdit sekä säännöllisestä sisäisestä raportoinnista, että erilaisista raportoinnin tilaustöistä, joista keskustelet myös sujuvasti asiakkaiden kanssa.

Tuleva kollegasi Tuomas kertoo: ”Raportointiasiantuntijan työhön mahtuu paljon monipuolista tekemistä: päiväseurannan, tietokantojen ja Tableau-raporttien luomista, kehittämistä ja ylläpitoa. Päivät täyttyvät erilaisten ongelmien ja haasteiden ratkaisemisesta, ja loogista päättelykykyä kaivataan tämän tästä. Aina tulee vastaan haasteita, jotka vaativat pientä mietintää, mutta se on tämän työn suola. Meillä on myös omaan arkeen istuvat joustavan työn tekemisen mallit, sekä hyvä ilmapiiri.”

Olet oma-aloitteinen ja tunnistat itsenäisesti vastuullasi olevien raportointiratkaisujen kehityskohteet. Teet itsenäisiä päätöksiä ja otat vastuuta myös raportoinnin kehittämisehdotuksista. Lisäksi pidät yhteyttä eri sidosryhmiin niiden toteuttamiseksi. Vahvan teknisen osaamisesi avulla pystyt toteuttamaan vaativatkin kehitystoimenpiteet esimerkiksi raportoinnin automatisointiin liittyen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja hyödynnät analyyttisyyttäsi parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.

Teknisen osaamisen osalta edellytämme sinulta:
– Vahvaa Excel -osaamista (myös makrojen luominen)
– Muiden Office-ohjelmien hallintaa (PowerPoint, Outlook, SharePoint)
– Access-osaamista, mukaan lukien osaaminen SQL-kyselyistä

Arvostamme lisäksi:
– Osaamista raportoinnin ja analysoinnin työkaluista (Tableau, PowerBI)
– Kokemusta kysely- ja palautteenhallinta-alustojen hyödyntämisestä
(ZEF, Questback Essentials)

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tärkeäksi osaksi Opsetin liiketoiminnan kehittämistä. Olemme myös valmiita vahvistamaan timanttista osaamistasi edelleen, jotta kykenemme luomaan parhaat mahdolliset raportointi- ja analyysiratkaisut liiketoimintojen hyödyksi. Työsuhde-eduista mainittakoon kattava työterveyshuolto, lounasetu, vakuutukset, sekä muu hyvinvoinnin tukeminen. Työpisteesi voi sijaita Helsingissä, Kuopiossa tai Tampereella.

Tipautathan hakemuksesi sisään oheisen linkin kautta mahd. pian, sillä pyrimme täyttämään paikan tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Hakuaika päättyy joka tapauksessa 5.4.2019.
Linkki hakemukseen: https://rekry.saima.fi/isshome/aew.html?did=4200&lang=fi&job_id=30246&jc=1
Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Markus Järvenpää, puh. 040 351 7850. Markuksen tavoitat parhaiten 22.3. klo 9-11, sekä 2.4. klo 9-11.

Vastaamme myös tiedusteluihisi osoitteessa opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Raportointiasiantuntija Opsetille
Sijainti: Helsinki, Tampere tai Kuopio
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 20.03.2019
Haku päättyy: 05.04.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki