tribedo tribedo

BI asiantuntija Tribedoon

Etsimme BI asiantuntijaa tuottamaan sekä kehittämään Tribedon sisäistä raportointia, sekä OP:n eri liiketoiminnoille tehtäviä raportointiratkaisuja. Tehtävässäsi toimit Tribedon liiketoimintojen tukena löytäen parhaat tavat tuottaa raportointia ja analyyseja liiketoimintojen sekä palvelutuotannon tarpeisiin.

Arkesi rullaa paljolti Excelin makrojen, sekä muiden tietokantaohjelmien (SQL, PowerBI) parissa. Huolehdit sekä säännöllisestä sisäisestä raportoinnista, että erilaisista raportoinnin tilaustöistä, joista keskustelet myös sujuvasti asiakkaiden kanssa.

Tuleva kollegasi Tuomas kertoo: ”Raportointiasiantuntijan työhön mahtuu paljon monipuolista tekemistä: työsuoritteiden seurannan, tietokantojen ja Tableau-raporttien luomista, kehittämistä ja ylläpitoa. Päivät täyttyvät erilaisten ongelmien ja haasteiden ratkaisemisesta, ja loogista päättelykykyä kaivataan tämän tästä. Aina tulee vastaan haasteita, jotka vaativat pientä mietintää, mutta se on tämän työn suola. Meillä on myös omaan arkeen istuvat joustavan työn tekemisen mallit, sekä hyvä ilmapiiri.”

Olet oma-aloitteinen ja tunnistat itsenäisesti vastuullasi olevien raportointiratkaisujen kehityskohteet. Teet itsenäisiä päätöksiä ja otat vastuuta myös raportoinnin kehittämisehdotuksista. Lisäksi pidät yhteyttä eri sidosryhmiin niiden toteuttamiseksi. Vahvan teknisen osaamisesi avulla pystyt toteuttamaan vaativatkin kehitystoimenpiteet esimerkiksi suoritteiden kerääminen eri järjestelmistä koottuun tietokantaan ja raportoinnin automatisointiin liittyen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja hyödynnät analyyttisyyttäsi parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Taustaltasi voit olla opintojen loppupuolella, vastavalmistunut soveltuvalta alalta tai harrastuneisuuden kautta itseoppinut tekninen osaaja.

Teknisiltä taidoilta edellytämme sinulta ymmärrystä:

– Osaamista raportoinnin ja analysoinnin työkaluista (Tableau, PowerBI)
– Vahvaa Excel -osaamista (myös makrojen luominen)
– Ohjelmointikielen osaaminen, kuten Python
– Relaatiotietokannat ja SQL osaaminen

Arvostamme lisäksi:

– PowerQuery
– PowerApps
– Ohjelmointikielen osaaminen, kuten Python
– API-rajapintojen käyttö

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tärkeäksi osaksi Tribedon liiketoiminnan kehittämistä. Olemme myös valmiita vahvistamaan timanttista osaamistasi edelleen, jotta kykenemme luomaan parhaat mahdolliset raportointi- ja analyysiratkaisut liiketoimintojen hyödyksi. Työsuhde-eduista mainittakoon kattava työterveyshuolto, lounasetu sekä muu hyvinvoinnin tukeminen. Tribedon toimipisteet sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa. Teemme töitä joustavasti mahdollistaen etätyön, olethan kuitenkin valmis ensimmäisenä työpäivänä hakemaan työvälineesi joltain edellä mainitulta paikkakunnalta.

Huomioithan, että tehtävä on ollut haettavissa tammikuussa 2022 ja hakuaikaa jatkettu 28.2.

Tipautathan hakemuksesi sisään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä pyrimme täyttämään paikan tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Hakuaika päättyy 14.3.2022.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: BI asiantuntija Tribedoon
Sijainti: Ei paikkakuntasidonnainen
Toimeksiantaja: Tribedo Oy, kehittämisen yksikkö
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 15.02.2022
Haku päättyy: 14.03.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki