tribedo tribedo

Rekrytointiassistentti

Oletko rekrytoinnista kiinnostunut innokas ja motivoitunut tekijä, mutta sinulla ei välttämättä ole vielä kokemusta alalta? Onko sinulle laadukas asiakaspalvelu kaiken A ja O? Mikäli nyökyttelet nyt ”kyllä”, etsimme juuri sinua energiseen ja osaavaan porukkaamme!

Haemme rekrytointiassistenttia Tribedo Oy:lle määräaikaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Toivomme sinun aloittavan tehtävässä marraskuun alussa, mutta aloitusajankohta on myös neuvoteltavissa. Määräaikainen työsuhde solmitaan 31.3.2024 asti. Ajankohta ja määräaikaisuuden pituus voisi olla sopiva esimerkiksi juuri sinulle, joka etsit opintoihisi liittyvää harjoittelupaikkaa.

REKRYTOINTIASSISTENTTI

Odotamme sinua innokkaasti osaksi OP Ryhmän asiakkuustiimiämme, jossa tulet osallistumaan OP:n rekrytoinnin asiakaspalvelun ja erilaisten tausta-/työsuhdeprosessien tuottamiseen yhdessä tiimikavereidesi kanssa. Syksyllä vastuullasi ovat haastattelubuukkausten tekeminen, videohaastattelujen nauhoittaminen ja muut rekrytoijia tukevat työtehtävät syksyn rekrytointiprojektissamme. Ensi vuoden puolella taas olet mukana kesärekrytointiprojektissa, jossa päätyötehtäviäsi ovat rekrytoinnin asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, hakijakarsinta, videohaastattelujen kuvaaminen ja karsinta sekä muut projektiin liittyvät työtehtävät.

Millaista työkaveria etsimme?

Tahdomme löytää tiimikaverin, jolla on asenne kohdillaan ja aito kiinnostus rekrytointialaa kohtaan. Arvostamme erityisesti energistä asennetta ja innokasta otetta tarttua tehtävään kuin tehtävään. Tehtävässä menestyminen ei edellytä aiempaa rekrytointikokemusta, mutta katsomme eduksi aiemman asiakaspalvelukokemuksen. Työ on ajoittain nopeatahtista ja edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, sosiaalisia taitoja, halua oppia uutta sekä motivaatiota hoitaa mallikkaasti myös rutiiniluonteiset tehtävät. Koska työskentelemme suurimmaksi osaksi etänä, vaatii työ sinulta itsenäisyyttä sekä rohkeutta pyytää tarvittaessa apua kollegoiltasi.

Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Miksi meille töihin?

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä rekrytoinnin parissa, mukavassa ja jatkuvasti kehittyvässä tiimissä! Saat ympärillesi paljon kollegoita, jotka opastavat ja auttavat sinut alkuun sekä tukevat myös matkan varrella. Meillä arvostetaan erityisesti yhdessä tekemistä ja rohkeutta tarttua myös uuteen.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Vallilassa, mutta halutessasi voit myös työskennellä suurimman osan viikosta kotitoimistolla. Saat käyttöösi Tribedon työsuhde-edut, kuten virike- ja lounasedun. Työsuhteen ehdoissa noudatamme Palta toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Miten tästä eteenpäin?

Haluatko päästä aloittamaan urasi rekrytoinnin parissa meidän kanssamme? Jos tunnistat itsesi ilmoituksesta, jätä hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10.2023 mennessä. Kerrothan hakemuksellasi palkkatoiveesi ja sen, milloin olisit valmis aloittamaan tehtävässä.

Käymme hakemuksia läpi ja edistämme osan hakijoista seuraavaan vaiheeseen, videohaastatteluun, jo hakuajan aikana. Videohaastattelun jälkeen prosessimme etenee Teamsin välityksellä käytäviin haastatteluihin.

Mikäli jokin asia jäi vielä mietityttämään, voit olla yhteydessä Palvelupäällikköömme Lottaan puhelimitse perjantaina 22.9. klo 13-14 tai sähköpostitse milloin vain (lotta.onninen@op.fi / puh. 050 499 4498).

Valittavalta henkilöltä tarkistamme asiakkaamme finanssialalla vaadittavan erityisen luottamuksen mukaisesti luottotiedot sekä teetämme huumausainetestin.

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sijainti: Päijänteentie 14 A, 6 krs., 00510 Helsinki

Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001. Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-, IT-, talouspalvelu-, toimistotyö sekä asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rekrytointiassistentti
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 20230918
Haku päättyy: 01.10.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki