tribedo tribedo

Rekrytointiassistentti OP:lle Helsinkiin

OP:n innovaatioiden ja kehittämisen parissa työskentelee yli 900 asiantuntijaa. Tässä työyhteisössä osaajilla on mahdollisuus kehittää, ideoida, kasvaa ja vaikuttaa. Tiimien arkea värittävät ketterät toimintamallit sekä valmentava johtaminen. Teknologiaratkaisut vaikuttavat yli 4 miljoonan asiakkaan käyttämiin tuotteisiin ja palveluihin.

Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee Helsingissä OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme OP:n osaamista ja haemme nyt Vallilan pääkonttoriin rekrytointiassistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytointiassistenttina tuet OP:n Kehittäminen & Teknologiat -organisaatiota osallistumalla aktiivisesti erilaisiin IT-rekrytoinnin projekteihin.

Assistenttina olet osa teknistä rekrytointitiimiä, joka huolehtii mm. säännöllisestä hakija- ja esimiesviestinnästä, haastattelujen varaamisesta, sekä rekrytointien seurannasta ja raportoinnista. Hoidat palvelumallin mukaisia käytännön järjestelyjä projektipäällikön tukena.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta rekrytoinneista, sujuva suomen ja englannin kielen taito, sekä käytät näppärästi exceliä. Paineensietokykysi toimii vaativissakin vuorovaikutustilanteissa ja haasteellisissa aikatauluissa, ja pystyt pitämään projektisi langat käsissä vaikka unissasi. Seuraat systemaattisesti työsi etenemistä ja muistat kaikissa kohtaamisissasi luoda positiivista hakija- ja työntekijäkokemusta. Mikäli projektityyppiset, ketterät työkalut ja -menetelmät ovat sinulle tuttuja, niin tämä on aina plussaa (esim. Planner for Jira vai vastaava) mutta ei pakollinen vaatimus. Nopea oppija omaksuu nämäkin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän OP:n rekrytiimissä, jossa pääset avustamaan teknologiapalveluiden rekrytointeja. Nautit Opsetin monipuolisista työsuhde-eduista aina lounasedusta hyvinvointisi tukemiseen.

Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy ja aikataulut saadaan yhdessä lyötyä lukkoon.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, niin otamme sinuun yhteyttä. Hakuaikamme päättyy 9.9.2019.

Kaipaatko lisätietoa tehtävään tai työsuhteeseen liittyen? Kerromme siitä mielellämme, joten soita tai meilaa: Tuija Ryynänen, palveluesimies Opset henkilöstöpalvelut, puh. 050 5955 024

Tanja Koskenkorva, kehityspäällikkö Opset henkilöstöpalvelut, puh. 040 350 3794 Opsetin rekrytiimi, s-posti opset.rekrytointi@op.fi

Ps. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Rekrytointiassistentti OP:lle Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 27.08.2019
Haku päättyy: 09.09.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki