tribedo tribedo

Reskontranhoitaja Helsinkiin

Haemme OP Pankkitoiminnan palveluille Kuluttajarahoituksen liiketoiminnan tukeen Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen reskontranhoitajaa.

Tehtävät

Työtehtävät pitävät sisällään maksuliikenteeseen ja luottoreskontran täsmäytykseen liittyviä tehtäviä.

Edellytämme

  • Kaupallisen alan koulutus (esim. opintojen loppuvaiheessa oleva taloushallinnon tradenomi)
  • Toimistoalan työkokemus
  • Kielitaito: suomi, englanti

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Odotamme

Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta, tarkkuutta sekä erityisesti numerotarkkuutta. Toivomme myös sujuvia IT-taitoja ja osaamista etenkin Excelissä.

Eduksi katsomme kokemuksen taloushallinnon työtehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn taloushallinnon parissa. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja sopimus tehdään 30.4.2018 asti. Reskontranhoitajan tehtävä sopii hyvin opiskelijalle, sillä työ ajoittuu aamupäiville. Työskentely on joustavaa ja voi sijoittua esimerkiksi 3 tai 4 päivälle viikossa. Tuntimäärä tehtävässä on 10-37,5 h/vko. Työtä tehdään Helsingissä, Kaisaniemessä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Reskontranhoitaja Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Prosessipalvelut Oy
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2018 asti
Työaika: Osa-aikainen
  10-37,5 h/vko, noin 3-4 päivää viikossa
Haku alkoi: 07.09.2017
Haku päättyy: 17.09.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki