tribedo tribedo

Ruotsia osaavia kesätyöntekijöitä Pohjolan korvauspalveluun Ouluun

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauspalveluihin Ouluun

Ruotsia osaavia korvausneuvojia

Haemme kesätyöntekijöitä kokoaikaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme täydet työtunnit 37,5 t/vko ja työsuhde solmitaan ajalle 2.5.-30.9.2022.

Tässä tehtävässä pääset käsittelemään omaisuusvahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja (koskien mm. kodin laitteistoja ja irtaimistoa), ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavissa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät.

Odotuksemme sinulle

  • Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan. Kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.
  • Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan, joka jakaa osaamistaan aktiivisesti. Kehität sekä omaa että yksikön toimintaa ja vaikutat tätä kautta koko omaisuusvahinkojen korvausten toimintamallien kehittymiseen.
  • Olet joustava niin työaikojen kuin sujuvan asiakaskohtaamisenkin näkökulmasta.
  • Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen.
  • Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, uusien asioiden jatkuva oppiminen, sekä näppärät IT-taidot.
  • Työssä pärjäät sujuvalla ruotsin ja suomen kielen osaamisella.

Tehtävämme ei vaadi aikaisempaa alan kokemusta, sillä työt alkavat kattavalla perehdytysjaksolla, jonka jälkeen pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa.

Arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esihenkilöt. Työaikasi on liukuva ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tarjoamme sinulle myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Työt alkavat 2.5.2022 ja määräaikainen työsuhde solmitaan 30.9.2022 asti Tribedon kanssa. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 8-17.30 välille. Työpiste sijaitsee Oulun Hiiroisissa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 20.2.2022 mennessä. Olethan kuitenkin nopea, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: tribedo.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme finanssialan toimintatapojen mukaisesti luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ruotsia osaavia kesätyöntekijöitä Pohjolan korvauspalveluun Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: 2.5.2022
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 01.02.2022
Haku päättyy: 20.02.2022


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki