tribedo tribedo

Ruotsia osaavia Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Ouluun

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Oulussa monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Vahvistamme nyt Pohjolan henkilöasiakkaiden omaisuusvakuutuspalveluiden Oulun tiimejä uusilla kokoaikaisilla korvausneuvojilla.

Tässä tehtävässä pääset käsittelemään omaisuusvahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja (koskien mm. kodin laitteistoja ja irtaimistoa), ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavissa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.

Näet itsessäsi reilun tiimipelaajan, joka jakaa osaamistaan aktiivisesti. Kehität sekä omaa että yksikön toimintaa ja vaikutat tätä kautta koko omaisuusvahinkojen korvausten toimintamallien kehittymiseen. Olet joustava niin työaikojen kuin sujuvan asiakaskohtaamisenkin näkökulmasta. Sinulta löytyy ykkösluokan asenne ja halu oman vastuualueesi vahinkotilanteiden ammattimaiseen ratkaisemiseen. Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, uusien asioiden jatkuva oppiminen, sekä näppärät IT-taidot. Lisäksi käytät sujuvasti työkielenäsi sekä suomea että ruotsia.

Tehtävämme ei vaadi aikaisempaa alan kokemusta, joten taustasi voi olla hyvinkin eri toimialalta. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtäviin ja jatkuvan esimiesten ja valmentajien tuen työssäsi.

Työt alkavat elo-syyskuun vaihteessa, viimeistään kuitenkin 6.9.2021. Työsuhde solmitaan 30.4.2022 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-18 välille. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Työaikasi on liukuva ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työpiste sijaitsee Oulun Hiirosessa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.8.2021 mennessä. Olethan kuitenkin nopea, sillä edistämme rekrytointia jo hakuajalla.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ruotsia osaavia Korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: Elo-syyskuun vaihteessa, viimeistään 6.9.2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2022
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 04.08.2021
Haku päättyy: 22.08.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki