tribedo tribedo

Ruotsia osaavia korvausneuvojia Pohjolalle kesätöihin

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta. Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauspalveluihin Ouluun ruotsin kieltä osaavia Korvausneuvojia Haemme kesätyöntekijöitä kokoaikaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjoamme täydet työtunnit 37,5 t/vko ja työsuhde solmitaan ajalle 2.5.-30.9.2023. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8.00-17.30 välille. Työpisteemme sijaitsee Oulun Hiiroisissa. Tässä tehtävässä pääset käsittelemään omaisuusvahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja (koskien mm. kodin laitteistoja ja irtaimistoa), ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja. Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavissa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet aina palvelualttiina asiakkaan suuntaan, kohtaat jokaisen heistä yksilönä sekä ratkaiset tilanteita laadukkaasti, tehokkaasti ja rakentavasti. Ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on lähellä sydäntäsi. Tätä tarjoamme sinulle:
  • Loistavat tiimikaverit, valmentavat esihenkilöt sekä itseohjautuvan toimintakulttuurin
  • Kattavan perehdytyksen
  • Henkilökohtaisen kehittymisen tuen
  • Joustavat työajat ja hybridimallin mukaisen työskentelyn (toimistolla ja etänä)
  • Hyvinvointia tukevat Tribedon henkilöstöedut
Tätä toivomme sinulta:
  • Ykkösluokan asiakaspalveluasenne
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Näppärät IT-taidot ja kyky oppia nopeasti uutta
  • Halu ottaa vastuuta ja johtaa omaa työskentelyä
  • Tavoitteellinen ja napakka työote
Toivomme että pystyt käyttämään sujuvasti ruotsin kielen lisäksi myös suomea. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 5.2.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja haastattelut aikataulutamme helmikuun alkupuolelle. Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: tribedo.rekrytointi@op.fi Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme finanssialan toimintatapojen mukaisesti luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen
 

Ota yhteyttä:

Sijainti: Kiilakivenkuja 1, Oulu
Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa. Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa. Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ruotsia osaavia korvausneuvojia Pohjolalle kesätöihin
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Tribedo
Työ alkaa:
Työsuhde:
Työaika:
Haku alkoi: 19.01.2023
Haku päättyy: 05.02.2023


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki