tribedo tribedo

Ruotsin kielen taitoinen korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun

Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet halukas palvelemaan asiakkaita sekä suomen että ruotsin kielellä? Pystytkö pitämään monia lankoja käsissäsi yhtä aikaa ja onko sinulla reipas ja huolellinen työskentelyote?

Haemme kokoaikaista korvausneuvojaa OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun. Työllistyt Opsetin kautta määräaikaiseen työsuhteeseen 30.09.2019 asti.

Tehtävät

Korvausneuvojana työskentelet OP Vakuutuksen henkilöasiakkaiden omaisuuskorvaustiimissä. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, uusien vahinkojen haltuunotto sekä vahinkojen monimuotoinen käsittely eri kanavien kautta. Työvälineinä Sinulla ovat muun muassa puhelin, sähköposti sekä erilaiset OPn vahinkojärjestelmät. Korvausneuvojana teet myös itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Odotamme

Oletko työntekijänä aktiivinen ja koet asiakkaiden auttamisen tärkeäksi osaksi työtehtävääsi? Omaatko hyvät vuorovaikutus- ja tietojärjestelmätaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita?

Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja IT- taitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.

Kaikista tärkeintä menestymisesi kannalta on kuitenkin se kuuluisa asenne! Meillä se tarkoittaa oma-aloitteista työskentelyotetta, joka on rohkeutta selvittää asioita ja kysyä mikäli et tiedä. Se on reippautta ja avointa mieltä oman osaamisen laajentamiseen.

Miltä kuulosti?

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, Krista Merikanto antaa sinulle mielellään lisätietoja p. 040 585 7960.

Lähetäthän hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 9.11.2018. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Käy katsomassa mitä työntekijämme kertovat Opsetilla työskentelystä https://www.youtube.com/watch?v=ytywWfSWZc0

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan ehdotonta luottamusta, joten luottotietosi tulee olla kunnossa.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ruotsin kielen taitoinen korvausneuvoja OP Vakuutuksen tiimiin Ouluun
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: OP Vakuutus
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2019 asti
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 26.10.2018
Haku päättyy: 09.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki