tribedo tribedo

Ruotsinkielentaitoisia korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja Oulussa monipuolisten asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävien osalta.

Etsimme ruotsinkielentaitoisia korvausneuvojia Pohjola Vakuutuksen Oulun rakennusvahinkotiimiin

Tässä tehtävässä pääset käsittelemään rakennusvahinkoihin liittyviä uusia vahinkoja ja tulet tekemään itsenäisesti myös vakuutusehtojen mukaisia korvausratkaisuja.

Käsittelet vahinkoilmoituksia monipuolisesti eri kanavissa: työvälineenäsi ovat muun muassa puhelin, sähköposti ja erilaiset Pohjolan vahinkojärjestelmät. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan, kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan sekä laadukkaasti että tehokkaasti.

Olet joustava niin työaikojen kuin sujuvan asiakaskohtaamisenkin näkökulmasta ja sinulta löytyy ykkösluokan asenne. Päivittäisessä työskentelyssäsi korostuvat erinomaiset vuorovaikutustaidot, uusien asioiden jatkuva oppiminen sekä näppärät IT-taidot. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esim. asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen rakennus- tai puualan tehtävistä. Sujuvan suomen kielen lisäksi edellytämme myös ruotsinkielentaitoa.

Työt alkavat toukokuun alussa ja kokoaikainen työsuhde solmitaan 30.9.2021 saakka.

Työajat sijoittuvat arkisin palveluaikojen mukaisesti klo 8-18.30 välille. Pääset tekemään monipuolisia tehtäviä korvauspalveluiden parissa ja arkeasi rikastuttavat loistavat tiimikaverit sekä valmentavat esimiehet. Työaikasi on liukuva ja tämä tarjoaa myös joustoa työpäiviisi. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut. Työpiste sijaitsee Oulun Hiirosessa.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti, sillä edistämme hakua ennen haun päättymistä. Haku päättyy 18.4.2021.

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ruotsinkielentaitoisia korvausneuvojia Pohjola Vakuutukselle
Sijainti: Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: Toukokuun alku 2021
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.9.2021
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 06.04.2021
Haku päättyy: 18.04.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2022 liikevaihtomme oli 33,9 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki