tribedo tribedo

Ruotsinkielisiä asiakasneuvojia Tampereelle

Me Opsetissa vauhditamme OP Ryhmän menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatiimeissämme.

Haemme nyt Tampereelle Pohjola Vakuutuksen yritysasiakaspalveluun osa-aikaisia

ruotsinkielisiä asiakasneuvojia

Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Haluat olla tuottamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä toimit vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi. Työskentelet monikanavaisesti niin puhelimitse kuin verkkoviestien kautta. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja tunnistat myyntipotentiaalin tilannekartoitusten kautta sekä opastat ja tuet asiakkaita heidän vakuutustarpeissaan.

Toivomme sinulta aktiivista, palveluhenkistä, myynnillistä sekä tavoitteellista työotetta. Sinulla on positiivinen asenne sekä hyvät IT- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen, pidät erilaisten ihmisten parissa työskentelystä ja haluat olla varmistamassa asiakkaidesi vakuutuspalveluiden turvaamisen. Sinulla on kyky ja halu oppia sujuvasti uusia asioita sekä myös hyvä paineensietokyky.

Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä pankki- tai vakuutusalan tehtävistä on eduksi, mutta ei pakollinen. Olemme avoimia erilaisille taustoille ja persoonille.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään, kannustavan työilmapiirin sekä tutkitusti laadukkaan esimiestyöskentelyn. Tiimeissä panostamme hyvinvointiin ja jatkuvaan valmentamiseen. Samalla tarjoamme myös mahdollisuuden urakehitykseen pankki- ja vakuutusalalla. Tässä tehtävässä on myös osittaisen etätyön mahdollisuus osaamisen kartuttua. Muutoin työpisteesi sijaitsee Tampereen Hervannassa.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan Opsetin kanssa.

Etsimme tekijöitä lähtökohtaisesti täysille viikkotyötunneille (37,5h/vko) mutta sopimus on joustava 20 – 37,5h/vko, mikä mahdollistaa myös osa-aika työskentelyn.

Työt alkavat kattavalla 10 viikon perehdytyksellä elokuun lopussa. Perehdytysjakso toteutetaan kokoaikaisesti (37,5h/vko).

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.6. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Kaipaatko lisätietoa? Ota rohkeasti yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestauksen.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ruotsinkielisiä asiakasneuvojia Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus Oy
Työ alkaa: Elokuun lopussa
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Osa-aikainen
  20 h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 03.06.2021
Haku päättyy: 24.06.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki