tribedo tribedo

Ruotsintaitoinen korvausneuvoja Pohjola Vakuutukselle (Tampere tai Oulu)

Pohjola Vakuutus on osa OP finanssiryhmää ja tarjoaa monipuolisia vakuutuspalveluita niin henkilö- kuin yritysasiakkaillekin. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n ja Pohjolan toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.

Haemme nyt Opsetin kautta Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauksiin vahvistusta uudesta korvausneuvojasta, jolta sujuvat sekä suomen että ruotsin kieli.

Sijoituspaikkana on joko Tampere tai Oulu.

Tässä työssä hoidat monipuolisesti ja monikanavaisesti henkilöasiakkaiden omaisuusvahinkoihin liittyvien korvausilmoitusten vastaanottoa ja käsittelyä, sekä teet itsenäisesti korvauspäätöksiä.

Sinulla voi olla taustallasi esimerkiksi kaupallinen koulutus sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Käytät sujuvasti sekä kirjallista että suullista ruotsia ja työskentelet näppärästi erilaisten järjestelmäien parissa. Olet paineenkestävä moniosaaja, joka on aina palvelualttiina asiakkaiden suuntaan. Kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja ratkaiset heidän ongelmiaan tehokkaasti. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle mielekkään ja mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissä, sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme finanssialan osaajaksi. Tehtävä alkaa kattavalla, pääosin suomenkielisellä perehdytyksellä.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen, ja pääset nauttimaan myös Opsetin monipuolisista henkilöstöeduista. Työajat sijoittuvat ma-pe klo 8-18 väliselle ajalle ja suunniteltujen työvuorojen lisäksi sinulla on työssäsi liukumamahdollisuus. Työt alkavat heti syyskuun alussa.

Kiinnostuitko?

Hakuaikamme päättyy 27.8. mutta toivomme että jätät hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetestaus.

Kaipaatko lisätietoa?

Tavoitat Opsetin rekrytiimin parhaiten sähköpostitse: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Ruotsintaitoinen korvausneuvoja Pohjola Vakuutukselle (Tampere tai Oulu)
Sijainti: Tampere tai Oulu
Toimeksiantaja: Pohjola Vakuutus
Työ alkaa: Syyskuun alussa, sopimuksen mukaan
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 14.08.2019
Haku päättyy: 27.08.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki